Curriculum Vitae

Jeg blev født den 14. august 1966 som en lille efternøler (min bror og søster er henholdsvis 10 og 8 år ældre end jeg). Hele min barndom tilbragte jeg i Trustrup (en lille jysk landsby ved Grenå).

1974-84
Folkeskolen havde stor fornøjelse af mig i 10 år (nej jeg dumpede ikke).


1984-86
3 år på Grenå Gymnasium, hvor jeg bestod som mat/fys student i 1986.


1986-87
Tog den 1-årige Højere Handelseksamen.


Sommeren 1987
Var på en fantastisk interrail tur rundt i Europa sammen med 2 venner. I hovedtræk forløb turen således: Gennem Tyskland til Wien i Østrig, derfra videre til Jugoslavien, hvor vi bl.a. besøgte de Postojske grotter, nationalparken i Plitvice og Beograd. Videre til Grækenland, hvor vi var i Athen, i Tolo, på Olympia og på Corfu. Fra Corfu sejlede vi til Brindisi i Italien og tog via Milano til Innsbruck i Østrig. Herfra tog vi hjem.


1987
Startede som elev i Bikuben (nu BG Bank) i Grenå.


1992
På grund af jobmæssige udfordringer solgte jeg mit hus i Grenå og flyttede til Frederiksberg. Jeg skulle være med til at åbne en ny afdeling, der skulle fungere som test-afdeling for alt det nye isenkram i banken.


1995
Var på en fantastisk rejse til Riget i Midten: Kina. Besøgte Gugong (Den Forbudte By), Shisanling (Ming-kejsernes gravplads), Tiantan (Himlens Tempel), Hutong'er (kinesernes boliger), Yiheyuan (Sommerpaladset), Tian'anmen (Den Himmelske Fredsplads) og sidst men så absolut ikke mindst Den kinesiske mur.
[velkommen] [favoritter] [tidens gang] [gaab]
inzite@keld.dk