Du er her: TTT -> Oral fæces

Oral fæces

Oral fæces betyder jo - som alle ved ;-) - mundlort!! På denne side er der en samling af diverse kendte menneskers mere eller mindre (u)heldige udtalelser. Som det vil fremgå, var det engang imellem smartere at holde sin kæft.

Man skal passe på, hvad man siger. Man risikerer bare at blive citeret for det senere. En uheldig udtalelse kan fx. være som da den britiske forfatter John F.C. Fuller i 1925 om det amerikanske spiritusforbud skrev: "Om en generation vil de, der nu er børn, have mistet smagen for spiritus". Om samme spiritusforbud sagde Daniel Porter fra det amerikanske toldvæsen i 1920: "Der vil ikke forekommme nogen overtrædelser af betydning" Tjaaeh, håbet var vel lysegrønt.

Generelt kan man sige, om de citater, du kan finde på de følgende sider, at jo mere definitive og skråsikre, de er sagt, des morsommere er de.


W.C. Fields
En stor samling af de bedste citater fra W.C. Fields hånd.

Kvindelist ?!?
Kvinderne har i tidens løb kommet med mange udtalelser på mandens bekostning - Her finder du en oversigt over de dårligste :o))))

Politiske udsagn
Er det os - folket - eller politikerne, som er naive?!?

Sagt af Dr. J. Richardson i 1909
"Russiske kvinder er jublende henrykte, når deres ægtemænd giver dem en dragt prygl"

Videnskabens uvidenhed
Selv de meste lærte, belæste, begavede mmm. kan dumme sig. Her kan du se nogle af de mest dumme udtalelser, som videnskabens ophøjede elite har sagt i tidens løb.

Teknologiens tilbageskridt
Godt, at det ikke er gået, som de teknologiske guruer havde forventet!!!© Temmeligt Tåbeligt Tidsfordriv (TTT)
ttt@keld.dk