Du er her: TTT -> Grinagtigt - Kalkun med Whisky

Kalkun med Whisky

Hvis du ikke kan finde på aftensmad, så prøv nedenstående opskrift.

Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske whisky.
Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.

Kalkunen belægges med spækstrimler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt olivenolie. Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så et glas whisky og drik en skål til det kommende gode resultat. Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen. Skænk to hurtige glas whisky og drik igen til det kommende gode resultat.

Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et ordentlig pulver. Skænk yderligere tre glas whisky og drik dem.

Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ve mæ at hilde øje med stajningen. Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.

Eftr ænnu en hal tsims schlændrr du laaaangshormt hæn til åvnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ att du hik brændr hånnen på den schide åvvvn.

Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfulen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka - åp i ræwwwen mæ de!) Huuuschk å piss vær tiiihiiinde minut!

Kaaahaan de overhOOOdet la saj gør schå kryw hæn til åvvn å prøvvv nåkkkngang å få kræææææet UD!

Samml så den satansforbanddde piiihhiipfuuul op fra døøøhøøørkn og smid den påå et faahhad. PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøøkngål!

Kann du ikkk uuundddgå de, schå prøvvv igen åååopppogssccchtådengikscchkuikkktihihihahischkuåssspissslimajet.

Tag en lur.

Spis næste dag kalkunen kold med mayonaise og asperin.

God fornøjelse med madlavningen! ----- og velbekomme.



© Temmeligt Tåbeligt Tidsfordriv (TTT)
ttt@keld.dk