Du er her: WebStudie Om WebStudie Opdateringer Retur til start

Opdateringer

Denne side er dedikeret til opdateringens hellige kunst.

Her kan du se en log over de sidste opdateringer, som er foretaget på WebStudie.

DATO ÆNDRING
21. juli 2001 Totalt renoveret design, som forhåbentligt viser sig at være mere bruger venligt. For at forøge brugervenligheden er der f.eks. nu adgang til en søgetjeneste. Du kan nu også se, hvordan du får sat effekter på scrollbaren.
23. april 2000 Menupunktet "Ord og begreber" er nu ændret til "Opslagstavlen". Dette skyldes, at der efterhånden er samlet så mange forskellige referencelister under menupunktet, at det favner bredere end bare ord og begreber. De to nyeste lister er en oversigt over de Internet fejlmeddeleser, som du ofte møder i din surfen på nettet, samt en liste med domæner/landekoder.
20. april 2000 Der er foretaget et par små justeringer af designet.
Tidligere var "Ord og begreber" opdelt i en liste med tekniske termer og en liste med den daglige jargon. Zonen mellem de to lister var efterhånden så grå og udvisket, at jeg har valgt at slå dem sammen til een ordliste. Derudover er listen udvidet med en række nye ordforklaringer.
Listen med frie JavaScripts er blevet kraftigt udvidet og du har nu også adgang til grafiske design elementer, som du frit kan benytte på dit eget websted.
27. september 1999 Ny designlinie og nyt navn. Keld's WebStudie har med øjeblikke virkning ændret navn til bare at hedde WebStudie. Hensigten med den nye designlinie er at gøre webstedet mere logisk og brugervenligt i sin opbygning.
6. juni 1999 Ja, ja - jeg ved godt, at det er lang tid siden, jeg sidst har foretaget væsentlige opdateringer, men jeg har altså også et liv ved siden af mit cyberliv ;-) - men nok om det!
Under "HTML-kodning" i Websmeden har jeg samlet nogle eksempler på JavaScripts, som frit må benyttes til at gøre dit websted dynamisk og interaktivt. Under Websmeden har jeg ligeledes tilføjet endnu flere eksempler på META-information.
28. december 1998 I din surfen på nettet har du sikkert oplevet, at der automatisk åbnes et HTML-dokument i et nyt browser-vindue eller at et link åbnes i et nyt browser-vindue. Her på en af årets sidste dage har jeg udvidet Websmeden med et afsnit, hvor du får tips til at lave og styre dimensionerne af de såkaldte pop-up vinduer.
15. december 1998 Jeg har ændret lidt i strukturen for Websmeden. Jeg har opdelt afsnittet "HTML" i to selvstændige afsnit: "Gode råd om.." og "HTML-kodning". Hvis du har forslag til emner, som bør beskrives under et af de to nye afsnit, er du velkommen til at sende en e-mail til webstudie@keld.dk. Mange af de spørgsmål, jeg gennem tiden har modtaget via e-mail, omhandler problemer med frames. Under det nye afsnit "HTML-kodning" kan du nu finde en omfattende beskrivelse af frames med tilhørende eksempler, som jeg har udarbejdet sammen med min gode ven Jørgen Sørensen.
13. november 1998 Mit ego :o))) steg til uanede højder, da jeg læste en anmeldelse af WebStudie i Internet-magasinet WebWorld. Du kan læse anmeldelsen her.


[ start ]   [ indhold ]   [ e-mail ]