Du er her: WebStudie Om WebStudie Indholdsfortegnelse Retur til start

Indholdsfortegnelse

Her er en lille kort beskrivelse af de emner, du kan finde på WebStudie.

OM INTERNET
En webopædi som indeholder alt om Internet. Lige fra nettets historie til en fortegnelse over de mest betydningsfulde personer og organisationer på nettet. Det er her du kan læse om dine muligheder samt de risici som findes på nettet.

OPSLAGSTAVLEN
Internet er i en konstant udvikling. Det betyder også, at der hele tiden opstår nye ord og begreber i relation til Internet og World Wide Web. Under Opslagstavlen finder du bl.a. en liste over de mest brugte ord, begreber og termer.

WEBSMEDEN
Under Websmeden finder du gode råd om struktur og design, før du kaster dig over din første hjemmeside. Det er her du finder hjælp til HTML og diverse JavaScripts mv., som du frit kan benytte. Du får også mulighed for at udveksle dine erfaringer med andre websmede i WebForum.

DIT LIV PÅ NETTET
Gør din tilværelse på nettet lidt lettere. Her kan du finde hjælp til, hvordan du optimerer din pc til et liv i cyberspace eller hvor du finder alle de gratis ydelser (fedt princip), som er interessante for websmeden. Alt dette - og meget mere - finder du under dit liv på nettet.

OM WEBSTUDIE
Profil af webstedet. Du kan blandt andet læse lidt om de tanker, idéer mv., som driver værket.

GÆSTEBOG
Ris, ros, kommentarer, bemærkninger eller bare en lille hilsen - alt har interesse. Send en e-mail til webmaster eller skriv i gæstebogen.


[ start ]   [ e-mail ]