Du er her: WebStudie Websmeden Links Promovering Retur til start

Promovering

Kender du det! Du har endelig - efter en brav indsats - fået lavet den flotteste, fedeste, vildeste hjemmeside, men der er åbenbart absolut ingen af de samtlige 80 millioner Internet-brugere, som kan finde frem til denne perle af et websted. Det kan du gøre noget ved!!!!!!

Nedenfor finder du en stribe af links, som kan hjælpe dig med at markedsføre dit websted. Hvis du er interesseret, kan du læse en uddybende beskrivelse om markedsføring af websted under websmeden.

LOGISK ADRESSE
Hvis dit websted har en adresse á la: http://www.abonnent.internetudbyder.dk/homepage/~brugernavn/mit-websted.html eller det der er værre, så er nedennævnte links lige noget for dig. Hvis du ikke har råd - eller lyst - til at investere i dit eget top-level domæne, findes der en række websteder, som tilbyder gratis omadressering-services, så dit websted får en mere mundret adresse á la: http://come.to/mitwebsted.
V3 Redirect Services Hos V3 Redirect Services kan du vælge mellem en masse adresseringsmuligheder, som fx. http://come.to/mit-navn. Du kan vælge mellem http://come.to/, http://fly.to/, http://listen.to/, http://move.to/, http://start.at/, http://surf.to/, http://travel.to/ og http://welcome.to/. Prisen er et reklamebanner eller et reklame pop-up-vindue.


TILMELDINGSSTEDER
Nettets søgetjenester optager nye websteder på 2 måder: Enten ved at du beder om at få dit websted optaget, eller ved at søgerobotter gnaver rundt på nettet og rent tilfældigt finder dit websted. Ved selv at tilmelde dit websted, får du indflydelse på, hvordan stedet skal indekseres. Der findes en række services, som vil hjælpe dig med tilmeldingen - se nedenfor:
Acom Nu skal du ikke længere bruge timer på at finde diverse søgedatabaser på Internet, hvor du kan lægge dine oplysninger om websteder og e-mails ind. Med Add-It Danmark fra Acom har du nu en samlet oversigt over alle danske søgedatabaser, hvor du kan lægge dine oplysninger ind.


BANNER UDVEKSLING
Banner udveksling service findes der en del af på nettet, som alle er opbygget efter følgende grundmodel: Du laver et reklamebanner for din side. Du reklamerer for andres side på din side, og til gengæld reklamerer de for din, og banner-byt servicen sørger for det praktiske. Udgangspunktet er under alle omstændigheder, at du får lavet et banner, der kan lokke.
Bannerbyt Et eksempel på, hvorledes servicen vil se ud på dit websted:
Bliv BannerByt medlem Banner udveksling fra BannerByt
DanBan Et eksempel på, hvorledes servicen vil se ud på dit websted:
Bliv DanBan medlem Banner udveksling fra DanBan


[ start ]   [ indhold ]   [ e-mail ]